Zoveel mogelijk kleren in je koffer

Het is vakantie! Lekker naar de zon! Waar je ook heen gaat, inpakken is nooit makkelijk. Zo veel kleren en zo weinig ruimte in je koffer! Daarom hebben wij een paar handige tips om alles in je koffer te krijgen.

♥ Rol je kleren op

Opgerolde kleren nemen veel minder ruimte in beslag dan opgevouwen kleren. En ze kreukelen minder! Je kan zelfs kleding in elkaar rollen. Zo bespaar je nóg meer ruimte.

♥ Vul je schoenen

Vaak nemen schoenen veel ruimte in beslag. Daarom is het handig om ze te vullen met bijvoorbeeld sokken of riemen. Zo gebruik je alle ruimte die je in je koffer hebt.

♥ Pak laagjes in

Neem kleren mee die je over elkaar kan dragen en met elkaar kan combineren (dus niet te veel wilde printjes). Zo hoef je minder kleren mee te nemen, maar heb je wel veel verschillende outfits.

♥ Badmuts om je schoenen

Om je kleren te beschermen van je vieze schoenen kan je ze in een badmuts stoppen. Als je die niet hebt, kan een plastic tasje natuurlijk ook.

♥ Slim aankleden

Draag grote of zware kleren tijdens de reis. Zo bespaar je gewicht of ruimte in je koffer én kan je weer andere leuke dingen meenemen.

Succes met inpakken en veel plezier op vakantie!