Filmpje: Wenkbrauwen in model

We hebben een heel handig trucje voor je, zodat je wenkbrauwen altijd mooi in model zitten!

Je wenkbrauwen zijn heel gezichtsbepalend. Ze moeten er dus wel goed uitzien. Hier een handig trucje waardoor je zeker weet dat de vorm goed is! Je kunt ook meteen zien tot hoever je de eyeliner mag laten lopen.

Stap 1: Zorg dat je een lang en smal voorwerp hebt, die je tegen je gezicht aan kunt leggen (potlood/make-up kwastje)

Stap 2: Zorg dat je de onderkant van je make-up kwastje aan de buitenkant van je neusvleugel houdt, en de bovenkant aan de binnenkant van je ooghoek. Vallen er nog haartjes aan de binnenkant van het kwastje? Dan mag je die epileren, of als je dat niet aandurft, bij de schoonheidsspecialiste!

Stap 3: Nu zorg je dat de bovenkant niet aan de binnenkant van je ooghoek valt, maar aan de buitenkant. Nu kun je zien
tot hoever je wenkbrauw door mag lopen. Zitten er aan de buitenkant van je kwastje nog haartjes? Dan mag je die ook weghalen!

Stap 4: Het boogje in je wenkbrauw is ook erg belangrijk. Als je boogje al snel naar beneden loopt, kan het lijken alsof je altijd boos bent. En dat wil je natuurlijk niet. Zorg er altijd voor dat het langste gedeelte van je wenkbrauw (2/3 op het plaatje) naar boven loopt. Het andere deel dat naar beneden loopt is altijd korter, namelijk 1/3. Het hoeft niet zo precies te zijn, maar op deze manier zit je altijd goed!

Heb je goed opgelet?
Heb je gezien dat op het foute plaatje, de wenkbrauw aan het begin te kort is, en aan het einde te lang? Ook de eyeliner loopt veel te lang door. Daar krijg je een beetje een verdrietige of boze uitstraling van, toch Anne-Mar?