Dit zie je in seizoen 3!

In 5 afleveringen wordt er wederom gezocht naar de beste junior thuisbakker van Nederland! Onder toeziend oog van juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven doen Daantje, Rik, Elisa, Fiep, Kimani-Maïa en Julia hun uiterste best om elke week tot meesterbakkers verkozen te worden en uiteindelijk de finale te winnen!

Zaterdag 1 oktober: Dieren 
In de eerste aflevering van seizoen 3 is het thema dieren! De bakduo’s betreden voor het eerst de grote befaamde baktent, waar meer dan duidelijk is wat het thema is. De bakduo’s maken deze aflevering beestachtige meesterwerken; marsepein-diertjes en 6 dieren-eclairs. 

Zaterdag 8 oktober: Kleur 
Het thema in aflevering 2 is: kleur. De bakkertjes starten met een technische opdracht waarbij ze een taart maskeren met botercrème, versieren met discodip en er toefjes opspuiten. Na deze kleurrijke taart gaan ze aan de slag met het spektakelstuk: een piñata-taart. Dit verloopt niet bij iedereen vlekkeloos…

Zaterdag 15 oktober: Gebakken lucht 
Er hangt een bijzondere lucht in de tent; gebakken lucht. Dit is dan ook het thema! De overgebleven koppels spuiten tijdens de technische opdracht bokkenpootbeslag op. Dat is een stuk lastiger dan het lijkt. Het spektakelstuk is een schuimtoren van meringue. Lukt het de bakkertjes een toren van maar liefst 60 centimeter hoog te maken? 

Zaterdag 22 oktober: Koek 
Deze week is de koek nog niet op bij de bakduo’s. Ze doen hun uiterste best om de finale te behalen. De bakkertjes maken mozaïekkoekjes voor de technische opdracht en eindigen de aflevering met een wiebeltoren. Welke toren blijft staan en wie gaan er door naar de finale? 

Zaterdag 29 oktober: Finale - avontuur 
Met nog 3 koppels in de tent loopt de spanning op. Wie gaat er vandoor met de titel Beste Juniorthuisbakker? Het avontuur is bijna op zijn einde, tevens het thema van deze week. Tijdens de technische opdracht moeten de bakkertjes een tekening inkleuren met gekleurde chocolade. Een luchtballontaart is het laatste spektakelstuk van het derde seizoen van Heel Holland Bakt Kids. 

Elke zaterdag om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp.