Pieter en Willem terug in De Proefkeuken!

In het nieuwe seizoen van De proefkeuken ontleden Pieter en Willem weer allerlei producten en onderzoeken ze hoe deze gemaakt worden. Van bitterballen tot loempia's en van tatoeages tot wc-potten. Wat hebben ze allemaal nodig om het zelf in een schuur in elkaar te knutselen?

Het recept van De proefkeuken blijft hetzelfde: op pad naar spannende en wonderlijke plekken om de juiste ingrediƫnten te halen om ze vervolgens op grappige wijze te verwerken tot iets wat bijna niemand zelf maakt! Dit seizoen wordt er in tien afleveringen onder andere gewerkt aan tatoeages, bitterballen, piramides, loempia's, wc potten en zeppelins.

Pieter trekt het land in om de juiste ingrediƫnten of onderdelen te verzamelen. Vervolgens maakt hij samen met Willem het product zelf na, van grondstof tot eindproduct. Zonder ingewikkelde machines en grote fabrieken, maar gewoon in een oude schuur met rondslingerend gereedschap. Om dat voor elkaar te krijgen bedenken ze samen de gekste experimenten en meest ongewone technieken.