Geef je op!

Heb je altijd al mee willen doen aan De Faker en gaan jullie in juli of augustus op vakantie naar Frankrijk, Spanje of Italië óf in de meivakantie op vakantie in Nederland?

Voor een nieuw seizoen van De Faker zijn wij op zoek naar gezinnen die het leuk vinden om op hun vakantieadres een Bekende Nederlander voor de gek te houden.

Gaan jullie met z’n allen logeren in een boomhut of een natuurhuisje in het bos, basic kamperen bij de boer of juist glamping in een luxe tent, varend of zeilend langs de mooiste plekjes in Nederland of lekker relaxen in een vakantievilla met eigen zwembad?

Laat het ons weten en maak kans op een leuk uitje voor het hele gezin en natuurlijk die felbegeerde Faker-beker!

Wat je moet weten: 

- Jullie gezin moet bestaan uit minimaal 5 personen (eventueel inclusief opa en oma) en zit er minstens een kind in groep 6, 7 of 8, dan ontvangen wij graag jullie aanmelding.

- De opnames zijn in mei, juni, juli en augustus. Je kunt je dus alleen aanmelden als jullie in deze periode op vakantie gaan. 

- In juli en augustus willen we graag langs bij een gezin dat op vakantie is in het buitenland. In de meivakantie willen we graag langs bij een gezin dat op vakantie is in Nederland.

- We willen graag een video waarin jullie je als gezin aan ons voorstellen.

Naar het formulier om je op te geven