Wist je dat... er ook slimme kleding bestaat?

Een smartwatch kun je voor heel veel verschillende dingen gebruiken; je telefoon opnemen, je stappen tellen of je navigatie bekijken. Wist je dat er ook slimme kleding bestaat die dit kan?
Een smartwatch kan je ontzettend veel informatie geven, maar misschien is zo’n slim horloge net niet helemaal jouw gadget. Wist je dat er ook slimme kleding bestaat? Kleding waarin sensoren of andere technologie is ingebouwd om jou te kunnen helpen, net als een smartwatch.
 
Zo bestaat er een jack waarmee je met de mouw je telefoon op kunt nemen je telefoon op kunt nemen, het volgende liedje aan kunt zetten of het kan je vertellen welke kant je op moet fietsen. 
Voor fanatieke hobby -en professionele sporters zijn er ook heel veel uitvindingen gedaan. Shirts, broeken of zelfs BH’s vol met technologie die je helpen om nog beter te presteren. Het kan je bijvoorbeeld tot in detail vertellen hoe de volgende workout nog beter kan. 
 
Er zijn ook hele andere handige toepassingen bedacht met technologie in kleding. Er is bijvoorbeeld een sok ontwikkeld waarmee ouders hun pasgeboren baby’s in de gaten kunnen houden. De sensoren meten de hartslag en de zuurstof van de kleine en laten dat in de app zien, zo weten de ouders altijd hoe het met hun baby gaat.

Zou jij een smart kledingstuk willen dragen?