Finale

In de laatste aflevering van CupCakeCup de Grote Finale waar de bakkers naartoe hebben gewerkt. De duo’s die de eindstreep hebben behaald zijn:  Feline en Babette, Amber en Bente, Livia en Julia en Tess en Farah. Ze krijgen drie kunstzinnige, creatieve en spectaculaire opdrachten. 

Eerst maken ze een het schilderij Meisje met de parel na, waarbij ze verschillende technieken moeten laten zien. Bij de tweede opdracht zijn de eregasten: TikTokkers Sherell Martini en Yazid Zohri. Zij laten de finalisten ‘out of the box’ denken met een superstrakke social media dripcake voor een influencer. De laatste opdracht is dat de bakkers een eigen glow in the dark-traktatie in discokleuren maken voor hun eigen overwinningsfeest. De mannen van Kris Kross Amsterdam zijn er ter ondersteuning. 

Julia en Livia scoorden goede punten voor de smaak en door het toffe uiterlijk van de cupcakes en mogen de Gouden Cup mee naar huis nemen. Gefeliciteerd!

Reacties

Jouw reactie

Wanneer je een reactie instuurt krijgt jouw ouder/verzorger een e-mail. Hierin vragen we goedkeuring om de reactie op de website te plaatsen. Ook moet je ouder/verzorger akkoord gaan met de privacyregels van NPO Zapp.