Hoe werk je je taart af met botercrème? | Tip aflevering 8

Kan jij ook uren kijken naar die mooie taarten bij de bakker? En vraag je je dan ook wel eens af hoe ze de buitenkant zo mooi hebben afgewerkt? In deze tip laat Remy zien hoe jij dat ook kan doen!

Ingrediënten:
Basisrecept cake
Basisrecept botercrème

Overige ingrediënten:
Marsepein

Benodigdheden:
3 Verschillende kleuren kleurstof
Diverse spuitmondjes
Extra spuitzakken
Draaiplateau waar de taarten op staan
Paletmessen

Stap 1:
Maskeer als eerste je taart zo strak mogelijk met botercrème. Kleur nu de rest van de botercrème in drie verschillende kleuren en doe deze in de spuitzakken.

Stap 2:
Spuit de gekleurde botercrème rondom de cake. Doe dit een tweede keer met een andere kleur vlak onder de eerste kleur. Herhaal dit met een derde kleur en strijk het geheel daarna mooi glad. 

Stap 3:
Strijk nu van boven naar beneden, zo krijg je een leuk effect! 

Tip: Versier de bovenkant met wat toefjes botercrème of creatieve creaties van marsepein om extra patissier punten te scoren.