Hoe werk je je taart af met botercrème? | Tip aflevering 8
Ingrediënten:
Basisrecept cake
Basisrecept botercrème
Overige ingrediënten:
Marsepein
Benodigdheden:
3 Verschillende kleuren kleurstof
Diverse spuitmondjes
Extra spuitzakken
Draaiplateau waar de taarten op staan
Paletmessen
Stap 1:
Maskeer als eerste je taart zo strak mogelijk met botercrème. Kleur nu de rest van de botercrème in drie verschillende kleuren en doe deze in de spuitzakken.
Stap 2:
Spuit de gekleurde botercrème rondom de cake. Doe dit een tweede keer met een andere kleur vlak onder de eerste kleur. Herhaal dit met een derde kleur en strijk het geheel daarna mooi glad.
Stap 3:
Strijk nu van boven naar beneden, zo krijg je een leuk effect!
Tip: Versier de bovenkant met wat toefjes botercrème of creatieve creaties van marsepein om extra patissier punten te scoren.