Britt Dekker presenteert nieuw seizoen CupCakeCup

Als twee bakkers een kindje krijgen, moet het wel een zoet kind zijn  

Met die tekst op haar geboortekaartje kan het niet anders dan dat Britt Dekker zich als een vis in het water voelt als presentatrice van een nieuw seizoen CupCakeCup.

Strijd om de Cup
Veertien bakduo's gaan de strijd aan door de meest creatieve, smeuïge en verrukkelijke creaties te maken. Natuurlijk zijn chefs Rémy Duker en Robèrt van Beckhoven er om al dit moois en lekkers te beoordelen. Wie wordt dit jaar de winnaar van de Gouden CupCakeCup?

Gasten
De chefs worden tijdens de beoordeling bijgestaan door verschillende gasten. Zo krijgen de duo's van bioloog Floris Göbel de opdracht om giftige onderkruipsels van chocolade en dadels te maken, ontwerpen ze een designertas en petten-koekjes voor influencer Marije Zuurveld en bakken ze scones voor zangeres Numidia. Ook chefkok Geneal Harreman en Anja, de moeder van Britt, komen langs met een speciale opdracht.

Finale
In de grote finale staan de bakduo’s drie kunstzinnige, creatieve en spectaculaire opdrachten te wachten. En daar horen natuurlijk eregasten bij: TikTokkers Sherell Martini en Yazid Zohri en de dj’s van Kris Kross Amsterdam. Welk duo wint dé Gouden CupCakeCup?
 

CupCakeCup Voorrondes, 17 december en 24 december om 09.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp
CupCakeCup, vanaf 26 december om 18.20 uur bij AVROTROS op NPO Zapp