Lotte 2019/2020

Kom meer te weten over deze kandidaat

Naam: Lotte Spanier

Leeftijd: 13 jaar

Waarom bak je cupcakes? Bij het bakken kan ik al mijn creativiteit kwijt, in de cupcake met lekkere smaken en op de cupcake met versieren en fondant. O ja, en iedereen wordt er altijd blij van als je met iets lekkers aankomt.

Hoelang bak je al cupcakes? Vanaf mijn 6e jaar bak ik koekjes, toetjes en taarten. Door cup cake cup ben ik ook cup cakes gaan bakken.

Van wie heb je het bakken geleerd? Van mijn moeder en oma, maar ook van mijn vader hoor.

Wat vind je het moeilijkst? Ik vind poppetjes lastig om te maken, maar wel heel leuk.

Hoe vaak bak je? Ik bak minstens 1x in de week, zou graag meer willen bakken maar vanwege school is dat moeilijk te combineren.

Wanneer bak je? Vooral in de weekenden, voor de leuk en voor verjaardagen. Soms bak ik ook taarten of Bosche bollen voor het orkest van mij zus, die verkopen ze dan in de pauze.

Met wie bak je vaak samen? Ik bak heel graag samen met mijn zussen, maar ik vind het ook heel lekker om helemaal in mijn eentje los te gaan in de keuken!

Wat is je favoriete cupcake? Ik houd heel erg van frisse cup cakes met een bite, bijvoorbeeld met granaatappelpitjes en limoenrasp.

Wat zijn je hobby's? Ik dans (acrodans/ moderne dans / klassieke dans), ik speel viool en ik maak graag sieraden. En natuurlijk hou ik van bakken.

Met welke cupcake ben je doorgegaan naar de studio? Ik ben door gegaan met een pittige cup cake met daarin verse spaanse peper en chocolade en versiert als een cactus plantje.