Elisa 2016/2017

Kom meer te weten over Elisa! 

Leeftijd: 12 jaar

Waarom bak je cupcakes: Ik maak cupcakes omdat je er alles in kan doen wat je lekker vind en omdat je ze mooi kunt versieren.

Hoe lang maak je al cupcakes: Ik maak cupcakes sinds ik 2 jaar geleden meegedaan heb met een Albert Heijn wedstrijd in mijn dorp van Dr. Oetker. Ik heb toen gewonnen en besefte dat ik het erg leuk vond om te doen. Dus toen was ik begonnen.

Geleerd van: Ik heb het niet echt geleerd van iemand, ik heb het meer van mezelf geleerd. Toen ik 6 jaar was begon ik met eitjes bakken en toen ging het steeds meer zoals cupcakes, Merengues en taarten. Ik had in 2015 al meegedaan en mocht naar de selectiedag maar ik was niet door naar de studio's maar dit jaar heb ik het weer geprobeerd en nu was het wel gelukt.

Wat vind je het moeilijkste: Ik vind het moeilijk op recepten te lezen van een kaart i.v.m. mijn dyslexie. Ik begrijp de tekst niet altijd goed en dan gaat het soms een beetje mis.

Hoe vaak bak je: Ik bak bijna iedere dag dus zeg maar 6x per week.

Wanneer bak je: Ik bak wanneer ik kan. Meestal is dat in de middag/avond maar in het weekend ook al wel 's morgens.

Met wie bak je vaak samen: Ik bak met vriendinnen, maar ook soms alleen. Ik vind het heel leuk om te doen.

Wat is je favoriete cupcake: Mijn favoriete cupcake is een cupcake met stroopwafel.

Wat zijn je hobby’s: Mijn hobby's zijn voetballen (ik ben keeper van mijn team), tekenen en natuurlijk bakken.

Cupcake voor selectiedag was: Mijn cupcake voor de selectiedag was een cupcake met het beslag van banaan en chocolade en hij was versierd met een tafelkleedje en een cupcakeblik met cupcakes er in en een deegrolletje ernaast.