Robèrt van Beckhoven

Robèrt vormt samen met Rémy de jury van CupCakeCup.

Robèrt van Beckhoven is een Bourgondische Brabander die niets liever doet dan zijn passie voor koken door te geven aan de rest van Nederland. Robert heeft de zeer exclusieve titel Meester Patissier (slechts 2 in Nederland) en heeft wereldwijd zo ongeveer alle prijzen en titels behaald die er te halen vallen. Hij was als patissier betrokken bij de Olympische Spelen in Beijing en hij is gastdocent geweest van verschillende internationale masterclasses en was bijvoorbeeld internationaal jurylid van de ‘coupe du Monde de la Patisserie’ wat geldt als de grootste prijs binnen de wereld van de patisserie.

Robèrt heeft ook een eigen kookstudio waar hij les geeft aan iedereen met een  passie voor patisserie: van consumenten tot aan sterrenchefs, Robèrt wil zijn enthousiasme en vakmanschap graag overbrengen. Robèrt is hofleverancier en zijn taarten, koekjes, macarons en ijs worden door heel Nederland verkocht.

Robèrt is niet alleen presentator en jurylid bij CupCakeCup, hij is ook jurylid bij het bekende programma Heel Holland Bakt.