Roos 2016/2017

Kom meer te weten over Roos!

Leeftijd: 11 jaar

Waarom bak je cupcakes: Ik bak cupcakes omdat ik het ontzettend leuk vind om te doen en het hele lekkere gebakjes zijn die je makkelijk kunt uitdelen.

Hoe lang maak je al cupcakes: Ik bak echt al heel erg lang cupcakes. Eigenlijk weet ik niet echt vanaf wanneer.

Geleerd van: Ik heb het eigenlijk geleerd van recepten van internet die ik dan samen met mijn moeder maakte, maar daar zit vaak melk in en dat is bij CupCakeCup niet zo. Dus sinds dat op tv is bak ik met dat recept.

Wat vind je het moeilijkste: Het moeilijkste vind ik het spuiten met botercrème want dan ga ik bijna altijd met het uiteinde van de spuitzak door wat ik al gespoten heb.

Hoe vaak bak je: Ik bak echt heel erg vaak omdat ik het superleuk vind maar het ligt er aan welke tijd in het jaar het is want ergens met kerst en begin januari dan is het kerst en ben ik ook jarig dus dan bak ik vaak veel meer dan gewoon zomaar.

Wanneer bak je : Dat ligt er aan natuurlijk als ik er zin in heb maar ook voor speciale gelegenheden.

Met wie bak je vaak samen: Ik bak eigenlijk heeeeel vaak samen met mijn beste vriendin Julie maar ook soms alleen of met mijn moeder of zusje.

Wat is je favoriete cupcake: Hhmmm mijn beste cupcake dat weet ik gewoon echt niet.

Wat zijn je hobby’s: Ik heb heeel veeeeel hobbys maar ik noem er een paar. Dat zijn skiën, bakken, hockeyen, knutselen, koken en nog veel meer.

Cupcake voor selectiedag was: Mijn cupcake voor de selectiedag waren twee pinguïnnetjes met een mutsje en een sjaaltje en een dennenboompje op de achtergrond.