Nieuwjaarsduik Cupcake
Ingrediënten
200 g bruine basterdsuiker
200 g ei (ong. 4 eieren)
200 g roomboter (kamertemperatuur)
180 g patentbloem
20 g cacaopoeder
2 g zout
15 g zonnebloemolie
1 marshmallow per cupcake
Bereiden
Stap 1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
Stap 2. Roer de boter met de bruine basterd suiker zalvig.
Stap 3. Voeg de eieren één voor één toe en klop het geheel luchtig op.
Stap 4. Meng de bloem met de cacaopoeder en spatel dit samen met het zout door het beslag.
Stap 5. Vul de vormpjes tot iets minder dan 2/3 (er moet nog een marshmallow bij kunnen).
Stap 6. Voorzie de marshmallows van een laagje olie en druk ze voorzichtig in het beslag.
Stap 7. Bak de cupcakes in 20-25 min mooi bruin.
Stap 8. Versier de cupcakes zoals op de afbeelding of met je eigen fantasie.