Wat is CHICA?!

Ik, Anne, heb er onwijs veel zin in om met jullie CHICA's in gesprek te gaan! ???? CHICA is de plek waar jij vragen kan stellen en altijd een eerlijk antwoord terug krijgt.

Dit is CHICA, dé serie voor, door en over CHICA's! Waarin wij samen met jou actuele onderwerpen bespreekbaar maken en geen vraag onbeantwoord blijft!  

Anne-Mar: "Ik weet dat ik daar zelf veel aan had gehad, een plek waar je kunt vragen wat je niet eens aan je moeder of beste vriendin durft te vragen. Hoe gaaf dat nu CHICA zo’n plek kan zijn! En weet: Je mag er zijn, het hoort er allemaal bij en je bent niet alleen! ????” 

In 8 verschillende afleveringen bespreken wij onderwerpen die (kunnen) spelen in jouw leven. Van verliefdheid tot de eerste keer ongesteld. Haatreacties en Social media vs. Reality. Dat doen wij natuurlijk niet alleen! Elke week zitten er CHICA's bij ons op de bank voor en eerlijk, open en gezellig gesprek. En vragen wij ook influencers om hun ervaring en advies! Oh, en hoe hoe denken jongens eigenlijk over deze onderwerpen?!

Rachel "Ik voelde me als jong meisje altijd een beetje ‘anders’... Ik droeg gekke kleding, en ik vond totaal andere dingen leuk dan dat mijn leeftijdsgenootjes vonden. Ik hoop door ‘CHICA’ er voor jou te kunnen zijn als jij je, net als ik vroeger, je weleens een buitenbeentje voelt.”

Anne: "Ik ook! ???? Ik weet dat ik zelf als kind met een donkere huidskleur en afro-haar heel erg behoefte had aan een gezellige en veilige plek waar je als meisje terecht kan met al je vragen en ervaringen. Ik vind het daarom extra tof en bijzonder dat we nu met CHICA zo'n plek kunnen zijn!"

Wij hopen van je te horen en vergeet vooral niet te kijken! ???? Vanaf 11 april elke dinsdag om 17.00u op YouTube NPOZAPP