Wat is waar en wat niet in nieuwe serie Broodje aap

Woensdag 28 december start KRO-NCRV met de nieuwe serie Broodje Aap. In de serie wordt iedere aflevering een bizar verhaal verteld dat al jaren rondgaat en steeds wordt doorverteld alsof het waargebeurd is. Het is aan jou om te bepalen wat waar is en wat niet. De serie is vanaf 28 december elke woensdag om 15.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp en hier op zapp.nl.  

De verhalen in de afleveringen zijn gebaseerd op iets dat ooit echt is gebeurd, maar door de jaren heen zijn ze vaak nóg spannender en juicier gemaakt. Het is in Broodje Aap aan jou om te achterhalen welk deel van het verhaal waar is. In iedere aflevering dagen we je daarnaast nog uit om te speuren naar een easter egg in het beeld, iets dat raar is en niet klopt.  Na iedere aflevering vraagt onderzoeker Niek Roozen je mee te discussiëren in de comments en hier op NPO Zapp-site je eindoordeel te geven: wat is waar en wat niet. Niek onthult na het beantwoorden de vraag wat de waarheid is en welke delen van het verhaal zijn verzonnen en dus 'broodje aap' zijn.

Broodje aap is vanaf woensdag 28 december wekelijks te zien bij KRO-NCRV op het YouTube-kanaal van NPO Zapp en hier op zapp.nl