Personages

Het chaotische huishouden van Ron Boszhard bestaat uit zijn vrouw Pien (Floor van Esch), zoon Barry (Niels Boszhard), dochter Puck (Jany van Dooren) en Opa (Frits Lambrechts). Ook huisvriend Pierre Wind is er elke zomer weer bij.

Bij Ron op de Camping
Op de camping werkt Jill in de supermarkt, sleutelt Sascha Visser aan de conditie van de gasten en vormt Lex Uiting het volledige animatieteam. Tom en Ghino van Checkpoint maken de camping onveilig met hun experimenten. Ook Roy Donders, Wolter Kroes en anderen zullen te gast zijn.

Bij Ron in het Pension
In het pension is Nick Renooij van het Jeudjournaal de kok en zetten Sem en Pascal van Checkpoint de boel op stelten met hun experimenten. Ook Art Rooijakkers, Klaas van Kruistum, Frank Evenblij en anderen zullen te gast zijn.

Bij Ron in het Kasteel
Edo Brunner speelt de excentrieke baron en Patrick Martens de strenge, doch rechtvaardige butler. Giel Beelen en Buddy Vedder werken als kok op het kasteel. Ook verrassende rollen voor Antje Monteiro, Klaas van der Eerden, Sofie van den Enk, Valerio Zeno, Rick Brandsteder, Nienke van den Berg, Fernando Halman, Siemon de Jong, Dolores Leeuwin en vele anderen.