Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Week van de podcast

Het is de week van de podcast, daarom hebben wij de mooiste podcasts van Zapp op een rijtje gezet:

Deze indrukwekkende podcast-serie over online pesten is gebaseerd op waargebeurde verhalen. In elke aflevering volg je jongeren die online in de problemen komen. Hoe komt diegene daar weer uit? Luister hier!

 

Ben jij nieuwsgierig en wil je meer weten over wat er in de wereld speelt? In de podcast van het NOS Jeugdjournaal beantwoorden Bart Tuinman en Malou van der Starre elke week vragen van kinderen bij een nieuwsonderwerp. Luister hier!

 
 
De kinderpodcast van Het Klokhuis gaat over onmisbare uitvindingen. Of eigenlijk: heel gewone dingen die enorm belangrijk blijken te zijn. Kun jij raden welke onmisbare uitvindingen dit zijn? Luister hier!
 
 
 
In Sara’s Mysteries ontrafelt Sara de Monchy samen met jonge mensen mysteries die hen niet meer loslaten. Elke aflevering schakelt één kind de hulp van Sara in om een raadsel uit te zoeken. Lukt het hen om met vreemde inbraakpogingen, spionage en graaf- en speurwerk de mysteries op te lossen? Dit is een spannende kinderpodcast voor de hele familie! Luister hier!
 
 

Dikke kans dat je Lieke Martens, Annie M.G. Schmidt, of Tabitha wel kent. Nu zijn ze stoere helden, maar als tieners waren ze ook gewoon onzeker hoor. Tot ze zichzelf ontdekten en hun droom achterna gingen. Hoe? Dat hoor je in deze podcast vol avontuur, stoere beslissingen en grappige situaties. Maar wees gewaarschuwd, want misschien ontdek je hierdoor jouw eigen superkracht! En oh ja, alle hoofdpersonen zijn vrouwen (ook echt leuk voor jongens!). Luister hier!

Klik hier om meer podcasts van Zapp te luisteren!