Onderwateravontuur

Heb jij je taart bekleed met marsepein, maar is het toch niet helemaal goed gegaan en zijn er scheuren in gekomen? Deze CupCakeClass en recept laten je zien hoe je het op kan lossen met marsepein.  

Ingrediënten:
Verschillende kleuren blauw marsepein
Poedersuiker
Taartje met scheuren in het marsepein

Keukengerei:
Boetseermesje

Bereiding:
Stap 1. Kneed de marsepein een beetje door, zodat deze warm wordt en soepel blijft.
Stap 2. Rol een groot stuk marsepein uit en snij hier een golfpatroon in om rond de taart te plakken.
Stap 3. Voor een randje aan de onderkant van de taart, rol je een stuk marsepein tussen de handpalmen uit zodat er een langwerpig stuk marsepein ontstaat. Met een boetseermesje kun je hier deukjes in maken.
Stap 4. Maak een zwemmer die je ook over scheuren kan plaatsen. Zo kun je verschillende dingen verzinnen om je scheuren te verhullen. Verzin iets leuks!

Tip: Marsepein kun je laten plakken door met een kwastje wat water of suikerwater aan te brengen.
Tip: Je kan met marsepein ook nog een leuke strandbal of plant maken. Probeer leuke vormpjes uit, die je dan mooi voor de kleine foutjes in de taart kan plaatsen.