Inschrijving Junior Songfestival 2018

Inschrijving Junior Songfestival 2018

Schrijf je nu in voor het Junior Songfestival 2018!

Wil jij Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2018? En ben jij een jongen of een meisje tussen de 9 en 14 jaar en kun je goed zingen, dansen en performen? Geef je dan nu op voor de grootste Europese Talentenjacht!

Auditievideo

Jouw inschrijving is pas compleet als je een auditievideo hebt gemaakt. Wat willen we zien in de video?

- dat je jezelf voorstelt

- dat je een cover zingt

 

Vervolgens ga je jouw auditievideo uploaden op YouTube. Heb je nog geen YouTube-kanaal? Deze kun je gemakkelijk aanmaken via deze website. Wil je niet dat jouw video zichtbaar is voor iedereen? Dan kun je je video op verborgen zetten. Dit kun je gelijk doen als je de video uploadt. Let op! Zet je video niet op privé, want dan kunnen wij jouw video ook niet bekijken.

 

Volg ons ook op:

VIDEO'S FOURCE

Bekijk alle 80 filmpjes
1920x1080

LOVE ME IN GEORGIË

1E REACTIE FOURCE!

FINALE JUNIOR EUROVISIE SONGFESTIVAL

Er komt een nieuwe serie op Zapp met nummers van het Junior Songfestival! 

‘De Eindmusical’ is een scripted-reality serie over een groep 8 die, onder begeleiding van een professioneel team, in een vakantiehuis hun eindmusical instudeert. 

Uiteindelijk is het moment daar: de grote opvoering van hun musical met daarin bekende hits van het Junior Songfestival. Een spannend, emotioneel maar vooral swingend afscheid van acht jaar basisschool. En leuk nieuws: jij kan met jouw klas dezelfde musical instuderen als die van de tv-serie De Eindmusical! Lees meer op de site van De Eindmusical