1161273
Deze film is helaas niet beschikbaar.
All

Film: Bennie Stout (KRO-NCRV)

'Bennie' Stout schrijft zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Bennie hoopt dat hij dan mee moet in de zak naar Spanje zodat hij zijn vader uit Spanje kan ophalen.
Avonturen-familiefilm die zich afspeelt in de jaren 30. Benjamin 'Bennie' Stout doet zijn naam eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto, die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennie's vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nog maar één wens: hij vraagt Sinterklaas ervoor te zorgen dat zijn vader snel thuiskomt, zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren. Al snel komt Bennie erachter dat dat niet zo eenvoudig is. Hij bedenkt een list om zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft stiekem zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als 'stout jongetje' moet je mee in de zak naar Spanje... en laat dat nu precies zijn waar Bennie het allerliefste naartoe wil.
Hoofdrolspeler(s)
Febe Bakema, Marijn Bekkenk, Plien van Bennekom, Merel Boot, Koert-Jan de Bruijn, Remon van Dijk, Koen Dobbelaer, Diederik Ebbinge, Wilbert Gieske, Bas Keijzer, Bianca Krijgsman, Pieter Lossie, Irene Moors, Julian Ras, Hanna Verboom
Lengte
85 minuten

Meer Zappbios...