Kijk het hele weekend naar De Eindmusical op tv

Kijk het hele weekend naar De Eindmusical op tv

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni kun je alle afleveringen van De Eindmusical kijken!

Lees verder

Kijk de hele Eindmusical 'Nederland Superstar'

Kleding tips van de overige rollen

DIT IS DE CAST VAN 'DE EINDMUSICAL'!

DIT IS DE CAST VAN 'DE EINDMUSICAL'!

Dit is de cast van De Eindmusical! Misschien herken je sommige gezichten want Eliyha, Dylan, Lois en Wieke van het Junior Songfestival spelen mee, maar ook Anne, Reduan en Sanna die bekend zijn van The Voice Kids! 

Lees verder

Over De Eindmusical

Voor alle leerlingen uit groep 8 komt AVROTROS met een nieuw en uniek concept! Op NPO Zapp is vanaf zaterdag 7 april om 17:40 uur ‘De Eindmusical’ te zien: een jeugd dramaserie die leerlingen van groep 8 helpt bij de voorbereidingen op hun eigen musical.

Over de tv-serie
‘De Eindmusical’ is een achtdelige scripted-reality serie over een groep 8. Onder begeleiding van een professioneel team bestaande uit o.a. Maurice Wijnen (musical expert) en Carline Brouwer (regisseur van o.a. The Bodyguard) studeert de klas in een vakantiehuis hun eindmusical in. De klas leert elkaar nóg beter kennen en thema’s als verliefdheid, pesten, heimwee en het naderende afscheid van groep 8 komen aan bod.

Uiteindelijk is het moment daar: de grote opvoering van hun musical met daarin bekende hits van het Junior Songfestival. Een spannend, emotioneel maar vooral swingend afscheid van acht jaar basisschool.

Volg ons ook op: