Waarom hebben Ibrahim en Merel ruzie? Kijk zaterdag!

Dansinstructie voor FAMOUS

Help! Hoe leef ik mij in in een rol?

DIY: DE BOOM

Help! Ik ben zenuwachtig, wat nu?

DIT IS DE CAST VAN 'DE EINDMUSICAL'!

DIT IS DE CAST VAN 'DE EINDMUSICAL'!

Dit is de cast van De Eindmusical! Misschien herken je sommige gezichten want Eliyha, Dylan, Lois en Wieke van het Junior Songfestival spelen mee, maar ook Anne, Reduan en Sanna die bekend zijn van The Voice Kids! 

Lees verder

Over De Eindmusical

Voor alle leerlingen uit groep 8 komt AVROTROS met een nieuw en uniek concept! Op NPO Zapp is vanaf zaterdag 7 april om 17:40 uur ‘De Eindmusical’ te zien: een jeugd dramaserie die leerlingen van groep 8 helpt bij de voorbereidingen op hun eigen musical.

Over de tv-serie
‘De Eindmusical’ is een achtdelige scripted-reality serie over een groep 8. Onder begeleiding van een professioneel team bestaande uit o.a. Maurice Wijnen (musical expert) en Carline Brouwer (regisseur van o.a. The Bodyguard) studeert de klas in een vakantiehuis hun eindmusical in. De klas leert elkaar nóg beter kennen en thema’s als verliefdheid, pesten, heimwee en het naderende afscheid van groep 8 komen aan bod.

Uiteindelijk is het moment daar: de grote opvoering van hun musical met daarin bekende hits van het Junior Songfestival. Een spannend, emotioneel maar vooral swingend afscheid van acht jaar basisschool.

Volg ons ook op:

Nederland superstar zapp

Maak jouw groep 8 musical er één om nooit te vergeten
Op deze website van De Eindmusical kun je terecht voor leuke tips & tricks over het instuderen van jouw perfecte eindmusical. Zo komen er instructievideo’s met dans- en zanglessen van echte musicalexperts. Daarnaast vind je binnenkort hier alle informatie over de serie, de musical, de liedjes en de personages.

En leuk nieuws: jij kan met jouw klas dezelfde musical instuderen als die van de tv-serie De Eindmusical! Geef je met jouw school op om de musical aan te vragen!

Afleveringen

INSTRUCTIEVIDEO'S

Bekijk alle 8 filmpjes