#TaartenvoorSintMaarten

#TaartenvoorSintMaarten

Jullie weten vast dat Sint Maarten getroffen is door de orkaan Irma. Hele families zitten zonder huis, of zonder eten, kinderen kunnen niet naar school. Kortom op Sint Maarten kunnen ze onze hulp goed gebruiken!

Lees verder

De inschrijving voor het nieuwe seizoen van CupCakeCup is GESLOTEN. De inschrijvingen worden zo snel mogelijk beoordeeld... Spannend! 

De inschrijving is GESLOTEN

De inschrijving is GESLOTEN

3...2...1... Gesloten! Alle inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van CupCakeCup worden verwerkt en iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt zo snel mogelijk bericht. 

Lees verder
Isa wint de Gouden CupCakeCup!

Isa wint de Gouden CupCakeCup!

De finale was weer superspannend en ging tussen de laatste vier overgebleven kandidaten: Mauro, Sterre, Arda en Isa.

Lees verder
Taart bekleden met botercrème

Taart bekleden met botercrème

Wil jij de taart die je hebt gemaakt mooi afwerken met botercrème? Bekijk dan hier het filmpje van de masterclass en leer de trucs.

Lees verder
Klaas van der Eerden

Klaas van der Eerden

Televisiepresentator Klaas van der Eerden presenteert dit jaar de kersthit CupCakeCup.

Lees verder
KOM NAAR HET CUPCAKE EVENT!

KOM NAAR HET CUPCAKE EVENT!

Vind je CupCakeCup vet cool, maar wil je niet meedoen aan het tv programma? Kom dan op zaterdag 16 september naar het enige echte Zapp CupCakeCup Event.

Lees verder

Over CupCakeCup

CupCakeCup

CupCakeCup is dé kersthit van de Nederlandse tv. In de kerstvakantie zetten 20 cupcakebakkers alles op alles om die megavette trofee in de wacht te slepen: de Gouden CupCakeCup. Een pittige strijd want chef Remy en chef Robert leggen de lat hoog. Zo moeten ze hun weg door een doolhof vinden, gaan ze naar het bos en maken ze zelfs een ruimtereis. Én, dit seizoen moeten de baktalenten naast cupcakes ook nog eens taarten en pannenkoeken bakken. Aaarghhh! Stressen dus. Gelukkig kunnen de kandidaten altijd even op adem komen bij onze nieuwe presentator Klaas van der Eerden.

Dit seizoen is afgelopen. Geef je op voor het volgende seizoen!

Volg ons ook op:

CupCakeClass

Bekijk alle 11 filmpjes

DIY Masterclass

Bekijk alle 12 filmpjes