Terug naar Checkpoint
Foto1

Checkpoint-dag: samen met je vader!

Dinsdag 26 februari 2019
Zaterdag 29 juni 2019 is er weer een Checkpoint-dag. Samen met je vader beleef je een super leuke, avontuurlijke dag! Overdag is de Checkpoint dag voor zonen en in de avond is de dag voor de dochters. Er zijn verschillende activiteiten oa is er weer lasserbattlen dat je samen met je vader kunt doen. Ook kun je Rachel en het testteam ontmoeten. Hier wil jij natuurlijk samen met jouw vader bij zijn!  

De Checkpoint-dag vindt plaats op een geheime locatie in het midden van het land. Jullie krijgen per mail een aantal aanwijzingen waar de locatie zich bevindt. In ieder geval wordt de locatie een maand voor het event bekend gemaakt maar misschien kan jij het al eerder ontdekken waar het gehouden gaat worden. Houd je mail dus goed in de gaten!

De tickets kosten €38,50 per persoon en €2,50 per reservering.
Om deel te kunnen nemen aan de dag moet iemand uit je gezin lid zijn van de EO. Ben je nog geen lid, dan kun je dat via het reserveringsformulier opgeven. Je betaalt dan het eerste jaar een bedrag van €6,00. Het lidmaatschap is normaal 18 euro per jaar. Een EO-lidmaatschap loopt zonder wederopzegging automatisch door.

Wil je nog meer weten over de Checkpoint-dag? Lees dan hier verder!

Alle info op een rijtje: 
Wanneer: zaterdag 29 juni 2019
Hoe laat: Voor de jongens van 9.00 tot 15.30 en de inschrijving start om 8.15.
Voor de meiden van 17.00 tot 22.15 en de inschrijving start om 16.15.
Waar: ???
Voor wie: de vader-zoondag is voor jongens van 9 t/m 12 jaar en de vader-dochteravond is voor meiden van 9 t/m 12 jaar.
Kosten: €38,50 per persoon (incl maaltijd) en €2,50 reserveringskosten per reservering, plus een EO lidmaatschap van €6,00. Het lidmaatschap is normaal 18 euro per jaar. Een EO-lidmaatschap loopt zonder wederopzegging automatisch door.

vaderzoon.jpg

vaderdochter.jpg