Over Beste Vrienden Quiz

De Beste Vrienden Quiz is terug, op een nieuw tijdstip! Dit fanatieke, vrolijke en spannende spel iedere schooldag om 17.10 uur (i.p.v. 18.00 uur) te zien op NPO Zapp. Bart Meijer en zijn assistent Tonnie van der Neut ontvangen in de BVQ-studio telkens twee duo’s van beste vrienden die het tegen elkaar opnemen. Zij worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse.

Voor dit nieuwe seizoen heeft Bart een aantal leuke nieuwe items in petto. In Donald Does Holland staat een geanimeerde versie van Trump ergens in Nederland. De vraag is natuurlijk: waar? Ook nieuw is De Wereld Vraagt Door. Van over heel de wereld zijn vrienden van de quiz naar onze hoofdstad gekomen om in het Nederlands een vraag te stellen over hun eigen land. Het nieuwe personage Kletskoekie, geeft elke maandag een tv-college waarin een fout zit, maar welke?

De beste spelers van de BVQ zien we in juni terug tijdens de grote Finaleweek. Dan wordt duidelijk welk duo er naar huis gaat met de titel Beste Vrienden Van 2018, de eeuwige roem, de trofee én een grandioze Beste Vrienden Dag onder leiding van Bart en Tonnie.

Iedere schooldag om 17.10 uur op NPO Zapp!

Afleveringen

Hoe werkt de Beste Vrienden Quiz?

Hoe werkt de Beste Vrienden Quiz?

De Beste Vrienden Quiz draait om het halen van zoveel mogelijk punten. Het aantal punten bepaalt het aantal vragen in de finale.

Lees verder

Volg ons ook op:

Winnaars TV-vraag!

Winnaars TV-vraag!

In de app kun je iedere dag een vraag vinden die ook in de uitzending te zien is. Als je het antwoord goed had, maak je iedere dag kans op een supervette BVQ-prijs. Ga dus NU naar de app en doe mee! Lees verder om te kijken of je gewonnen hebt.

Lees verder
App afbeelding site

Download de vernieuwde BVQ-app!

Speel zelf de Beste Vrienden Quiz, gewoon op je eigen telefoon of tablet! Ga de strijd aan met je vrienden, verdien nieuwe avatars door achievements te halen maar: pas op voor de spinnen! Je kunt iedere schooldag meespelen met de TV-vraag van de dag om kans te maken op een vette BVQ-prijs! Download de app in de appstore en neem het op tegen je eigen beste vrienden, en test elkaar op kennis, inzicht en geheugen. Maar... pas op voor Zlatan!

Geef je nu op! - GESTOPT

Geef je nu op! - GESTOPT

Wil jij meedoen aan de Beste Vrienden Quiz? Helaas is dit niet meer mogelijk.

Lees verder