Over Beste Vrienden Quiz

Bart Meijer en zijn assistent Tonnie van der Neut ontvangen in de BVQ-studio telkens twee duo’s van beste vrienden die het tegen elkaar opnemen. Zij worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. Voor dit nieuwe seizoen heeft Bart een aantal leuke nieuwe items in petto.

De BVQ zit weer boordevol leuke vragen! In de Pannenkoek van de Week is een portret van een bekende Nederlander verpannenkoekt. Wie is het? Ook nieuw zijn de Toiletters. Er staan zeven wc’s op rij, waarin BVQ-medewerkers met hoge nood duiken. Ze hebben ieder een letter vast en alle letters tezamen vormen een woord. Professor Doctor D. Javu beschrijft wekelijks zijn nieuwste uitvinding die al lang blijkt te bestaan. Om welk apparaat gaat het?

De vriendschap van de kandidaten worden extra getest bij Zlatan. De één zit op deze bokkige spin, de ander moet zo snel mogelijk een lichtbalk vol fietsen. Gaat het zwaailicht, dan stopt Zlatan met bokken. Valt de ene kandidaat van Zlatan af voordat het zwaailicht brandt, dan moet hij of zij plaatsnemen op de tribune.

Elke schooldag om 18.00 uur op Zapp!

Afleveringen

Hoe werkt de Beste Vrienden Quiz?

Hoe werkt de Beste Vrienden Quiz?

De Beste Vrienden Quiz draait om het halen van zoveel mogelijk punten. Het aantal punten bepaalt het aantal vragen in de finale.

Lees verder

Volg ons ook op:

Winnaars TV-vraag!

Winnaars TV-vraag!

In de app kun je iedere dag een vraag vinden die ook in de uitzending te zien is. Als je het antwoord goed had, maak je iedere dag kans op een supervette BVQ-prijs. Ga dus NU naar de app en doe mee! Lees verder om te kijken of je gewonnen hebt.

Lees verder
Screenshot app promo

Download de vernieuwde BVQ-app!

Naast de quiz heeft de BVQ-app heeft een nieuw onderdeel: de vraag van de dag. Elke dag kun je via de app een vraag beantwoorden die ’s avonds in de uitzending zit. Prijswinnaars worden bekend gemaakt op de BVQ-site. De App is te downloaden via de App-store en Google Play. Neem het op tegen je eigen beste vrienden, en test elkaar op kennis, inzicht en geheugen. Maar... pas op voor Zlatan!