Over Circus Noël

Circus Noël is een klein, gezellig familiecircus dat elk jaar toewerkt naar de grote kerstshow. Een kerstserie waarin familie, vriendschap en avontuur centraal staan.

Vanaf woensdag 6 december iedere dag om 17.55 uur te zien.

 

Circusartiesten

Victor (11) komt uit Brazilië en verblijft illegaal in Nederland met z’n moeder Maria. Victor kan niet aarden in Nederland en wil niet naar school. Als hij weer eens spijbelt, stuit hij op Circus Noël, een kleurrijk familiecircus dat toewerkt naar de grote Kerstshow.

Victor wordt betrapt op het circusterrein en vernielt op zijn vlucht een duur kostuum. Om de schade te vergoeden gaat hij als stalknecht aan de slag bij het circus. Hij ontdekt dat de verwaande zoon van de circusdirecteur Tonie hoogtevrees heeft. Niet handig als je als geblinddoekte koorddanser de grote slotact bent van de Kerstshow.

Tonie op zijn beurt ontdekt het geheim van Victor, zijn illegale verblijf in Nederland. Vanuit een gewapende vrede groeit langzaam een vriendschap.

Victor en Tonie denken dat hun geheimen veilig zijn, tot Karo, uit het stadje waar het circus staat, besluit haar vlogs over het circusleven te maken en verliefd wordt op Tonie. Haar nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat de geheimen van Tonie en Victor uit lijken te komen. Als de dag van de grote Kerstshow nadert, dreigt alles in te storten. Gaat het Victor, Tonie en Karo lukken om de grote Kerstshow en Circus Noël te redden?

Kom naar het echte Circus Noël!

Kom naar het echte Circus Noël!

AVROTROS organiseert een speciaal evenement waarin de hoofdpersonen uit de serie je trakteren op een spectaculaire show vol met komische, spannende en bijzondere acts.

Lees verder

Kijk vanaf woensdag 6 december

Wat zou jij willen zijn in het circus?

Er treden veel artiesten op in circus Noël, wat zou jij willen doen?
Directeur
Directeur
Koorddanser
Koorddanser
Clown
Clown
Goochelaar
Goochelaar
Paardenact
Paardenact

Afleveringen