Over Zapp Skills

Update jouw skills met Zapp Skills. We helpen jou online, op tv en in het land. Bij elke skill is er we iemand die het als geen ander kan. Banden plakken leer je van de beste fietsstunter van Nederland. Tegen je verlies kunnen van een topsporter. En met honden omgaan van de famous politiehond Bumper. 

Waarom Skills?

Veel kinderen vinden 12 worden best een big thing. Dan ga je naar de middelbare, dan ben je groot, eindelijk! Onbewust hebben kinderen allerlei ideeën over wat 12-jarigen kunnen. Je kunt je eigen eten koken en weet hoe je een afspraak maakt bij de tandarts. Maar wat als je dat niet kan? Dat is écht niet skill! Daarom komt de NTR met Zapp Skills: 20 skills die kinderen willen kunnen voor hun 12e. Deze lijst is samengesteld met de hulp van 400 kinderen. In de lijst vind je ook epic skills, skills waarmee je kunt shinen bij je vrienden, zoals het tappen van een goede mop, een verbluffende goocheltruc en het bouwen van een vlot. 

Zapp Skills wordt gepresenteerd door YouTuber Quinty Miesiedjan, Zappers Bart Meijer, Nienke de la Rive Box, Sosha Duysker, Janouk Kelderman en Sascha Visser en YouTuber Veras Fawaz.