Over Bij Ron in het Kasteel

Deze zomer logeert Ron Boszhard met zijn familie in een kasteel waar ze een baron (Edo Brenner) helpen die het onderhoud van zijn landgoed niet meer kan betalen. Ron organiseert allerlei evenementen die geld moeten opbrengen. Daarbij krijgt hij hulp van een hoop BN'ers. Zo is Patrick Martens de strenge butler en werken Giel Beelen & Buddy Vedder als kok op het kasteel.

Mysteries

In het kasteel gebeuren vreemde dingen: Wie laat een kostbaar schilderij verdwijnen? Wie weet er meer van een spokend harnas? Wie heeft een antiek degen weggehaald? Elke aflevering kun je via Instagram: @ronoptv meeraden wie de dader is van de mysteries op het kasteel.

Vanaf 7 augustus van maandag t/m vrijdag om 15:35 uur op NPO Zapp

HERHALINGEN
Ron is vanaf 10 juli t/m 4 augustus eerst elke werkdag om 15:35 uur te zien met herhalingen van Bij Ron in het Pension en Bij Ron op de Camping.

Bij Ron in het Pension
Ron Boszhard en zijn familie verblijven in pension ‘De Frisse Wind’, waar TV-kok Pierre Wind de overijverige eigenaar van is. Om Pierre te helpen, werken Ron, zijn vrouw Puck, de kinderen Barry & Puck en Opa Boszhard mee in het pension, maar dat loopt niet vlekkenloos. In elke aflevering gaat er wel iets mis. Wie liet een kamersleutel verdwijnen? Wie stopte een slak in de sla? 

Bij Ron op de Camping
De familie Boszhard is toe aan een welverdiende vakantie op camping 'De Frisse Wind'. Uiteraard wordt het niet de zorgeloze vakantie die ze voor ogen hadden...

Ook tijdens de herhalingen kun je op Instagram @bijronoptv meeraden wie de daders zijn van de mysteries. Daarnaast is er elke aflevering een mok verstopt in een van de scènes. Zie jij de mok? Laat het dan weten via Instagram.

Volg ons ook op: