Live meespelen

Speel live mee!

Download de Studio Snugger-app en stem tijdens de uitzendingen live mee via jouw eigen Studio Snugger-kletspraat-stemknop! Nieuw: Je kan nu de hele week meespelen! Elke week staan nieuwe afleveringen online.

Kletspraat of niet?

De trampoline is uitgevonden voor jagers!

Volg ons ook op:

Heb jij een vraag of weetje?

Heb jij een vraag of interessant weetje? Vul dan het formulier in en misschien komt jouw weetje of vraag in Studio Snugger aan bod. Je gegevens worden alleen gelezen door de redactie van Studio Snugger.

Over Studio Snugger

Studio Snugger is terug met een nieuw seizoen! Gouden medailles zijn helemaal niet goud. Leeuwen jaag je weg door ogen op konten te schilderen. En wil je dat je vader stopt met snurken, geef hem dan een didgeridoo kado. Kletspraat of niet? Daar gaat het om bij Studio Snugger. Download de app en stem thuis live mee met je eigen Kletspraatstemknop. Meespelen kan vanaf nu de hele week! Speel tegen je vader of tegen een vriendje en check wie het meest Snugger is.

Studio Snugger, elke zondag rond half 9 en op woensdagmiddag, NPO Zapp op 3.

Billen

Billen

Gouke Goochem vertelde in zijn spreekbeurt van zondag 23 april dat chimpansees elkaar herkennen aan hun billen. Het publiek dacht dat het kletspraat was, maar had het publiek wel gelijk? Is het écht kletspraat?

 

Lees verder