Zapp weekjournaal 2015

Laura Hogendoorn

Laura Hogendoorn is sinds oktober 2015 de nieuwe presentator van het Zapp Weekjournaal. Tijd om haar wat beter te leren kennen!

Naam: Laura Hogendoorn
Verjaardag: 23 maart
Woonplaats: Utrecht


Wat is er zo leuk aan het Zapp Weekjournaal presenteren?
Dat er elke week interessante mensen bij mij in de studio komen en dat ik ze mag vragen wat ik wil! En ik presenteer niet alleen het Zapp Weekjournaal, samen met de redactie werk ik de hele week aan een zo leuk mogelijk programma.
 
Welke beroemdheid wil je nog keer als studiogast?
Koning Willem-Alexander. Dan kan ik hem allemaal gekke vragen stellen die normaal nooit iemand durft te stellen. Dus Willy, als je dit leest…
 
Wat is je grootste blunder?
Ik werkte hiervoor bij een nieuwsprogramma voor volwassenen. Op een koude winterdag ben ik eens live op tv door het ijs gezakt. Van schrik moest ik daarvan keihard gillen. ’s Avonds werd daar nog hard om gelachen in De Wereld Draait Door.

Wat vind je leuk om te doen als je niet aan het werk bent?
Ik ben gek op pretparken. Achtbanen en andere attracties, ze kunnen mij niet hard genoeg gaan. En glijbanenparken. Ik was een keer in de Verenigde Staten en daar hebben ze de grootste waterparken ter wereld. Een paradijs voor mij!
 
Wat wilde je worden toen je 12 jaar was?
Ik wilde graag uitvinder worden. Op mijn slaapkamer had ik een hele constructie gebouwd waardoor ik vanuit m'n bed de gordijnen kon open doen. En ik had een snoepautomaat gebouwd waar je dan geld in moest gooien. Maar vervolgens at ik die zelf leeg.
 
Wat vind je stom?
Dat snoepen ongezond is.
 
Wat is je lievelingseten?
Dat vind ik te moeilijk om te kiezen. Ik ben gek op kaasfondue, guacamole met heel veel knoflook en alle soorten vis!
 
Wat is je lievelingsdier?
Een alpaca. Weet je hoe lief en zacht die dieren zijn!
 
Waar moet je om lachen?
Het is heel stom, maar ik moet altijd lachen als ik mensen zie struikelen, vallen of hun hoofd stoten. Ik vind dat zo grappig om te zien. Nou ben ikzelf ook heel erg onhandig, dus ben ik meestal zelf de pineut.

Meer Presentatoren

Meer...