Over Zapp Weekjournaal

Iedere zondag van 18.30 tot 19.00 het Zapp Weekjournaal met achtergronden bij het nieuws, een gast en aandacht voor raar en opmerkelijk nieuws. Met om 18.45 uur een uitstapje naar het Jeugdjournaal voor het nieuws van de dag.

In de uitzending van 25 juni:

Op heel veel scholen wordt door groep 8 geoefend voor de eindmusical. Hoe komen scholen aan die musical en wie maakt ze? We gingen langs bij musical-bedenkers en vroegen hen naar beste ingrediënten en de leukste liedjes waarmee een musical een succes kan worden. En we keken mee hoe kinderen zich voorbereiden op hun première.

Code oranje, code rood: het is warm en droog in Nederland dus wordt er gewaarschuwd voor natuurbranden. Er zijn allerlei maatregelen om te zorgen dat er geen grote bos- of heibrand komt in Nederland. En Milou wilde wel eens weten hoe dat dan gaat.

De beste kickbokser ter wereld komt langs in de studio. Rico Verhoeven is te gast bij Laura. Over knokken tegen Badr Hari, maar ook over buitenspelen en over acteren…

Een dier van de week is er ook natuurlijk, net als het raarste nieuws en het nieuws van de dag. Zondag half zeven op Zapp!

Contact met de redactie