Over Zapp Weekjournaal

Iedere zondag van 18.30 tot 19.00 het Zapp Weekjournaal met achtergronden bij het nieuws, een gast en aandacht voor raar en opmerkelijk nieuws. Met om 18.45 uur een uitstapje naar het Jeugdjournaal voor het nieuws van de dag.

In de uitzending van 23 april:

Lisa, Amy en Shelley van OG3NE zijn bij Laura te gast. Over een week gaan ze naar Kiev voor het Eurovisie Songfestival. Hoe bereiden ze zich voor? En hoe goed kennen de zussen elkaar eigenlijk?

Oorlogsschepen, raketlanceringen, kernproeven, dreigende militaire parades: Noord Korea houdt de gemoederen bezig. Het land gedraagt zich als het vervelendste jongetje van de klas. Wat stellen de dreigementen van de leider van dat land voor?

En: Zoveel mogelijk spullen op de rommelmarkt kopen, voor zo min mogelijk geld. Ebert Roest is expert en weet hoe je dat kunt doen. Hij geeft veel tips om met Koningsdag zo goed mogelijk te onderhandelen voor spullen van de vrijmarkt.

Natuurlijk ook de vaste onderdelen zoals het dier van de week, rare nieuwtjes, het weekweeroverzicht èn het nieuws van de dag in het Jeugdjournaal. Zondag om 18:30 uur op NPO Zapp.

 

Contact met de redactie