Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Hoe is het nu met... Danny?

      In 2007 viel er weinig te beleven voor homoseksuele jongeren. Daarom organiseerde Danny een homoboot voor jongeren tijdens de Gay Pride. Nu, bijna tien jaar later, zochten we Danny weer op. Zou zijn homoboot nog bestaan? En hoe heeft hij het toen ervaren?  

In de documentaire 'Danny's Parade' kwam Danny op voor de homoseksuele jongeren. Hij verzamelde allemaal jongeren bij elkaar zodat ze samen op één boot hun vrijheid konden vieren. Het was de eerste keer dat er zoiets in Nederland gebeurde. Danny werd daarom ook overspoeld met journalisten die hem wilden interviewen.

 

Wil je de documentaire van Danny uit 2007 bekijken? Dat kan hier.

 

Nu is het 2016 en hebben we Danny weer opgezocht. Zou de jongerenboot nog bestaan? En zijn er nu meer plekken waar homoseksuele jongeren elkaar kunnen ontmoeten? Bekijk de video hierboven hoe Danny zijn ‘Gay-Pride avontuur’ ervaren heeft en wat de ontwikkelingen van homoseksualiteit bij jongeren zijn geweest, volgens Danny.

 

De vorige keer gingen we langs bij Jade, die een hekel had aan alles wat meisjesachtig was. Is dat 7 jaar na haar film 'I love het leger' nog steeds zo? Je ziet het hier.
Naast Danny en Jade zijn we bij nog meer oude bekenden langs geweest de afgelopen maanden. Klik hier voor een overzicht.

Meer...

Meer...