Over Zapp Echt Gebeurd

Zapp Echt Gebeurd zijn documentaires waarin kinderen de hoofdrol spelen. Allemaal echt gebeurd! Duik mee in de wondere werkelijkheid en ontdek meer dan 400 verhalen op deze site.

Mensjesrechten 2018
Vanaf zondag 25 februari kijk je elke zondagavond naar het nieuwe seizoen van Mensjesrechten. Klik hier om meer te lezen over de nieuwe films. Zondag 25 maart zie je Bachir in Wonderland:

csm_Bachir_ligt_op_de_grond_15d7af9983.png


Bachir droomt van zwemmen in de zee, maar hij woont in een vluchtelingenkamp midden in de woestijn. Ondanks dat hij geen paspoort heeft, krijgt hij de kans van zijn leven: hij mag op zomerkamp naar Spanje. Zou daar zijn grote wens in vervulling gaan? Zondag 25 maart om 19.25 uur op NPO Zapp.

Echt wel
Elke zondagavond om 19.25 uur op NPO Zapp zie je de meest bijzondere en Echt Gebeurde documentaires! Over kinderen in Nederland en daar buiten. Met bijzondere, belangrijke en speciale verhalen die je misschien zelf wel herkent. En allemaal waar gebeurd!

Kijken dan
Hieronder kun je alle films terugkijken. Ze staan in verschillende categorieen zoals relaties, lichaam en vrije tijd: meer dan 300 verhalen. Klik op een categorie om een documentaire van jouw keuze sneller te vinden!

                  

             

Volg ons ook op:

Zapp Echt Gebeurd

Hoe is het nu met... Michelle?

Hoe is het nu met... Michelle?

In deze aflevering van 'Hoe is het nu met...?' gaan we langs bij Michelle van de documentaire 'Niet van suiker'.

Lees verder

Afleveringen

Nieuws

Nieuw seizoen Mensjesrechten!

Nieuw seizoen Mensjesrechten!

Vanaf 25 februari kijk je elke zondagavond om 19.25 uur naar de nieuwe Mensjesrechten. Het nieuwe seizoen van de jeugddocumentaireserie bestaat uit negen korte films van ongeveer vijftien minuten. Ben je benieuwd waar ze over gaan? Lees hier alles over de nieuwe films.

Lees verder

De mooiste documentaires over vriendschap

Bekijk alle 7 filmpjes