Over Zapp Echt Gebeurd

Zapp Echt Gebeurd zijn documentaires waarin kinderen de hoofdrol spelen. Allemaal echt gebeurd! Duik mee in de wondere werkelijkheid en ontdek meer dan 400 verhalen op deze site.

Kijk op zondag 18 februari om 19.25 uur op NPO 3 naar Nog een Week... en dan blijkt of ik mijn hulphond mag houden. Tristan (11) wordt snel boos, heel boos. De enige die hem misschien kan helpen is een hond: Salomon. Tristan en Salomon hebben een week om te bewijzen dat ze een superteam zijn!

Nog een week  afl. 6. Tristan confetti en hond.jpg

Nog een week is een 6-delige documentaireserie over kinderen tussen de 11 en 13 jaar die zich voorbereiden op een spannende gebeurtenis die staat te gebeuren in hun leven. Het is een verandering die voor even hun leven op z’n kop zet. Vanaf zondag 14 januari kijk je zes weken lang naar een aflevering van Nog Een Week

Echt wel
Elke zondagavond om 19.25 uur op NPO Zapp zie je de meest bijzondere en Echt Gebeurde documentaires! Over kinderen in Nederland en daar buiten. Met bijzondere, belangrijke en speciale verhalen die je misschien zelf wel herkent. En allemaal waar gebeurd!

Kijken dan

Hieronder kun je alle films terugkijken. Ze staan in verschillende categorieen zoals relaties, lichaam en vrije tijd: meer dan 300 verhalen. Klik op een categorie om een documentaire van jouw keuze sneller te vinden!

                  

             

Volg ons ook op:

Zapp Echt Gebeurd

Nog een Week gaat online verder!

Nog een Week gaat online verder!

Wil je weten hoe het na de afleveringen van Nog een Week verder gaat met Don, Anna, Eowyn, Esther, Francisco en Tristan? Dat kan! 

Lees verder
Hoe is het nu met... Eugène?

Hoe is het nu met... Eugène?

In 2013 was de toen veertienjarige Eugène te zien in de documentaire 'In Stijl Dansen'. Hoe is het nu met hem? 

Lees verder
Welke documentaire zou Willem Voogd kijken?

Welke documentaire zou Willem Voogd kijken?

Een nieuwe aflevering van 'De Keuze Van...', waarin bekende Zapp-presentatoren hun favoriete Zapp Echt Gebeurd-documentaire uitkiezen. Ze leggen uit waarom ze deze keuze hebben gemaakt en geven hiermee een mooie kijktip!

Lees verder
Tien documentaires die je gezien moet hebben!

Tien documentaires die je gezien moet hebben!

Lekker vakantie? Zin om iets te kijken? Speciaal voor de zomervakantie is er nu de Zomer Top Tien! 

Lees verder

Afleveringen

Nieuws

De mooiste documentaires over vriendschap

Bekijk alle 7 filmpjes