Over Zapp Echt Gebeurd

Zapp Echt Gebeurd zijn documentaires waarin kinderen de hoofdrol spelen. Allemaal echt gebeurd! Duik mee in de wondere werkelijkheid en ontdek meer dan 400 verhalen op deze site.

Mensjesrechten: Binnenstebuiten
Zondag 22 april, 19.25 uur.

Buitenstebinnen 1.png

De scheiding van haar ouders maakt Emma onrustig. De ruzies zijn gelukkig voorbij, maar de nieuwe situatie is ook moeilijk. Emma komt tot rust op de schietbaan. Klik hier om de film te bekijken.

Echt wel
Elke zondagavond om 19.25 uur op NPO Zapp zie je de meest bijzondere en Echt Gebeurde documentaires! Over kinderen in Nederland en daar buiten. Met bijzondere, belangrijke en speciale verhalen die je misschien zelf wel herkent. En allemaal waar gebeurd!

Kijken dan
Hieronder kun je alle films terugkijken. Ze staan in verschillende categorieen zoals relaties, lichaam en vrije tijd: meer dan 300 verhalen. Klik op een categorie om een documentaire van jouw keuze sneller te vinden!

                  

             

Volg ons ook op:

Zapp Echt Gebeurd

Hoe is het nu met... Niels?

Hoe is het nu met... Niels?

In deze aflevering van 'Hoe is het nu met...?' gaan we langs bij Niels van de documentaire 'Hoe Ky Niels werd'.

Lees verder

Afleveringen

Nieuws

Nieuw seizoen Mensjesrechten!

Nieuw seizoen Mensjesrechten!

Vanaf 25 februari kijk je elke zondagavond om 19.25 uur naar de nieuwe Mensjesrechten. Het nieuwe seizoen van de jeugddocumentaireserie bestaat uit negen korte films van ongeveer vijftien minuten. Ben je benieuwd waar ze over gaan? Lees hier alles over de nieuwe films.

Lees verder

De mooiste documentaires over vriendschap

Bekijk alle 7 filmpjes