5 Back-To-School tips

Binnenkort weer naar school? Zorg dat je er helemaal klaar voor bent! Wij helpen je vast met deze tips. Om het makkelijker en leuker te maken!

Tip 1 - Pimp je schoolspullen
Een saai schrift; Geef 'm een vette kaft! Een simpele pen; Maak er met verf een ruimtezwaard van! Mogelijkheden zijn eindeloos en het wordt een feestje om je schoolspullen te gebruiken.

Tip 2 - Pomp alvast je fietsbanden op
Beetje cliché, maar je wilt er toch niet aan denken om op je eerste schooldag te moeten pompen. Bedenk wat je schooldag-routine was en bereid je daarop goed voor. Flesje voor water in huis; Check! Kan ik mijn rugzak vinden; Check! Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Tip 3 - Zet je wekker alvast op schooltijd
Tijdens de vakantie stond je wekker misschien niet of pas laat. Maar straks moet je weer iets eerder je bed uit. Zorg dat je vast in het schoolritme zit door je wekker nu al op schooltijd te zetten. Misschien mis je daardoor het uitslapen, maar het scheelt enorm met opstaan wanneer je straks weer moet.

Tip 4 - Trek je favo outfit aan
Uit onderzoek is gebleken dat je je beter voelt in een outfit die je leuk vindt. Leg daarom vast je favo t-shirt en beste broek klaar. En voel je helemaal top op je eerste schooldag.

Tip 5 - Verras je juf, meester of klasgenoten
Hoe leuk is het om elkaar weer te zien? Maak, om die sfeer vast te houden, een leuke verrassing voor je juf, meester of klasgenoten. Een leuke tekening, een kaartje of verzin een eigen klassenliedje.