De stembussen gaan bij sluiten!

 

Over een paar weken weten we het eindelijk. Wie zijn de vijf overgebleven kandidaten voor de Zapp Theaterprijs 2018? Jij mag meebepalen! Klik op 'Theaterprijs', kies je favoriete voorstelling en breng je stem uit! Dat kan nog tot uiterlijk 31 mei. Doe het snel, en help de voorstellingen deze felbegeerde prijs te winnen voor de beste kindertheatervoorstelling van Nederland!

Zapp theaterprijs stemhier

Kanshebbers Zapp Theaterprijs 2018 bekend

Op zaterdag 14 oktober is de achtste editie van de Zapp Theaterprijs geopend op Festival De Betovering in Den Haag. Acteur en presentator Levi van Kempen gaf samen met de gloednieuwe kinderjury het startschot voor dé publiekprijs voor jeugdtheater. Daarbij maakten ze bekend welke achttien voorstellingen dit seizoen kans maken op de Zapp Theaterprijs. 

Tijdens de kick off werd ook de nieuwe kinderjury geïnstalleerd: Ammie, Koen, Lou, Wout, Raúl, Selina, SimeonNiobe en Lene bezoeken komend seizoen alle deelnemende voorstellingen en vertellen je hier wat ze van de voorstellingen vinden. Aan het einde van het theaterseizoen kiezen zij uit de genomineerden, de vijf voorstellingen die landelijk de hoogste waardering krijgen, de winnaar van de Zapp Theaterprijs 2018.

 

Volg ons ook op:

171014 217 zapp theaterprijs 2500px
Klucht bontehond%c2%a9kamerich   budwilowitz  eyes2  9
Snorro2835

Teasers voorstellingen Zapp Theaterprijs

Bekijk alle 16 filmpjes

Over Zapp Theaterprijs

Bij de Zapp Theaterprijs (een samenwerking met Human) bepaal jij welke voorstelling de beste is. Het is de enige prijs in Nederland waarbij jij een oordeel mag geven over wat je in het theater hebt gezien.

 

Neem een kijkje in het leven van een kinderjurylid!

Kanshebbers Zapp Theaterprijs 2018

De winnaar van de Zapptheaterprijs 2017 is...

De winnaar van de Zapptheaterprijs 2017 is...

Joris & De Drakentemmers! Dat maakte onze bekend kinderjury tijdens Zapplive. In het juryrapport schreven zij:

Lees verder
Jm  20170228 3075
 dsc3704