Meld je aan voor de kinderjury van de Zapp Theaterprijs!

Op 14 oktober gaat de Zapp Theaterprijs van start op Festival De Betovering! Vanaf dat moment mogen alle kinderen in Nederland een jaar lang stemmen op hun favoriete theatervoorstellingen. Zij bepalen met hun stem welke vijf voorstellingen worden genomineerd.

Een belangrijke rol is weggelegd voor de kinderjury, een groep van negen kinderen tussen de 7 en 12. Zij krijgen op 14 oktober een workshop Recensies Schrijven van de Volkskrant-recensent Annette Embrechts en bekijken tussen oktober 2017 en mei 2018 zoveel mogelijk voorstellingen. Over iedere voorstelling schrijven de juryleden een recensie en uiteindelijk beslisssen ze wie van de vijf genomineerde voorstellingen de winnaar wordt van de Zapp Theaterprijs 2018. De winnaar wordt bekendgemaakt in het televisieprogramma ZappLive.     

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar, wil jij een jaar lang gratis naar de mooiste voorstellingen en kun jij goed uitleggen wat je ergens van vindt en waarom? Solliciteer dan naar een plek in de kinderjury (even naar beneden scrollen) en bepaal wie volgend jaar de winnaar is!

Benieuwd wat je allemaal meemaakt als jurylid? Bekijk dan het filmpje van Maylin die afgelopen jaar in de jury zat.

Neem een kijkje in het leven van een kinderjurylid!

Meld je aan voor de kinderjury!

Volg ons ook op:

Kinderjury 2017

Over Zapp Theaterprijs

Bij de Zapp Theaterprijs (een samenwerking met Human) bepaal jij welke voorstelling de beste is. Het is de enige prijs in Nederland waarbij jij een oordeel mag geven over wat je in het theater hebt gezien. 

Uit de vijf voorstellingen die het best beoordeeld zijn door alle stemmers uit het land, kiest de Kinderjury een winnaar. Op zaterdag 9 september maakt de Kinderjury de winnaar van de Zapp Theaterprijs 2017 bekend in Zapp Live op NPO3. 

Vanaf 14 oktober kun je hier stemmen op nieuwe voorstellingen. Wil jij gratis naar alle voorstellingen en kun jij goed uitleggen wat je ergens van vindt en waarom? Solliciteer dan naar een plek in de Kinderjury en bepaal volgend jaar wie de winnaar is!

De winnaar van de Zapptheaterprijs 2017 is...

De winnaar van de Zapptheaterprijs 2017 is...

Joris & De Drakentemmers! Dat maakte onze bekend kinderjury tijdens Zapplive. In het juryrapport schreven zij:

Lees verder
Klucht bontehond%c2%a9kamerich   budwilowitz  eyes2  9
Jm  20170228 3075
 dsc3704
Snorro2835