Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.
Zapp tegen pesten 4

Week Tegen Pesten - Wees een held!

Pesten is niet leuk. Maar helaas gebeurt het nog heel veel. Daarom komt Zapp in actie tijdens de Week Tegen Pesten.    

Van zaterdag 15 tot en met zaterdag 22 september zie je bij Zapp op TV, social media en op de website heel veel over pesten.

Wat kun je allemaal zien?

Kappen Nou!

Elke schooldag om 17.00 uur zie je op Zapp de serie Kappen Nou! Jesse gaat naar een nieuwe school, spannend! Gelukkig maakt hij al snel vrienden, maar niet iedereen in de klas is even aardig…

Niet alleen op televisie zie je het verhaal van Jesse. Van zondag tot en met vrijdag is hij ook te zien in de Instagram Stories van NPO Zapp. Hij krijgt te maken met dilemma’s en jij kunt Jesse helpen deze op te lossen.

Anti Pest Club

Ook dit jaar gaat Anne-Mar langs bij scholen waar gepest wordt. Ze gaat met de kinderen in gesprek en hoopt zo het pesten te stoppen.

Je kunt nu ook iedere schooldag om 10.45 uur live chatten met Anne-Mar en de kinderen. Kijk en chat samen met jouw klas iedere dag op het YouTube-kanaal van de Anti Pest Club.

Wil jij net als Anne-Mar laten zien dat jij tegen pesten bent? Bestel dan nu hier gratis Anti Pest Club armbandjes voor je hele klas of club! 

Zapplive

Woensdag 19 september om 16.15 uur is er op het YouTube-kanaal van Zapplive een livestream over pesten te zien. In deze stream praat presentatrice Saskia Weerstand over pesten met bekende gasten. Ook kun je jouw vragen sturen via Whatsapp en chatten via YouTube om over pesten te praten. 

Zappbios

Tijdens de Week Tegen Pesten zie je ook heel veel films over pesten. Iedere dag is er een Zappbios-film te zien over pesten. Check hier welke films

Kom jij in actie?