Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Doe mee met Zapp Your Planet: Power Check!

Klimaatverandering, smeltende ijskappen en een stijgende zeespiegel. Dat zijn dingen waar je elke dag over hoort en waar je niet vrolijk van wordt. In actie komen is heel simpel en bovendien kan je er VIP-tickets voor de Zapp Your Planet-dag en een heel mooi boek over klimaatverandering mee winnen!

De verandering van het klimaat heeft namelijk veel te maken met je energieverbruik. En daar draait het allemaal om bij Zapp Your Planet. Energie gebruik je ongemerkt heel veel. Denk maar eens aan je mobiele telefoon, een lekkere warme douche, of een middagje gamen. Als we samen nét een klein beetje slimmer omgaan met onze energie, dan kunnen we samen héél veel besparen. Want minder energiegebruik is minder vieze uitstoot in de lucht. En dat is goed nieuws voor alle mensen en dieren op aarde.

Dus: Doe het licht uit, ga een dag, of langer, niet douchen en laat je oplader niet in het stopcontact zitten. Allemaal Power Checks die jij zélf kunt doen. En die samen een groot verschil maken. Doe mee en Power Check jouw huis of school! Kijk in de Zapp-app voor alle informatie!