Zapp op Vakantie! 

Zapp jezelf op vakantie, maak een leuke foto of video en laat het ons zien! Jij maakt namelijk kans op een HELE VETTE prijs: de winnaar mag met 2 beste vrienden/vriendinnen naar een eiland om daar Live Brawl Sterren te spelen. Tegen bekende Zappers!!!   

Waar zou jij het allerliefst naartoe willen? Op safari in Afrika, surfen 🏄‍♀️ 🏄‍♂️ op Hawaï of pinguïns knuffelen op Antarctica? Kortom: hoe ziet de vakantie van jouw dromen eruit?

Zapp jezelf op vakantie, maak een leuke foto of video en laat het ons zien! Jij maakt namelijk kans op een HELE VETTE prijs: de winnaar mag met 2 beste vrienden/vriendinnen naar een eiland om daar Live Brawl Sterren te spelen. Tegen bekende Zappers!!! Reken er maar op dat dit een giga avontuur wordt. 

Meedoen?

  1. Laat zien hoe jij jezelf op vakantie Zapp en upload jouw video met #Zappopvakantie op Instagram of TikTok, hoe creatiever hoe beter!
  2. Roep al je vrienden en vriendinnen op om deze te liken, zij zijn natuurlijk jouw grootste fans. 😉 
  3. Vul het formulier hier in, of vraag een van je ouders om dit te doen als je jonger bent dan 13 jaar
  4. Om jouw inschrijving compleet te maken: stuur jouw TikTok of Instagram video ook naar zappopvakantie@kro-ncrv.nl. Vergeet je voor- en achternaam en TikTok/Instagram accountnaam niet in het bericht te vermelden! 

Let goed op: alleen inschrijvingen met een video worden behandeld. 

Uiteindelijk nodigen we 3 winnaars uit die met 2 beste vrienden/vriendinnen Live Brawl Sterren spelen tegen bekende Zappers. Spannend!