Wat zie je op Zapp in de Week Tegen Pesten?

Een échte game, een Instagram-serie en nog veel meer! Lees hier alles wat Zapp dit jaar gaat doen in de Week Tegen Pesten. 

Anti Pest Club
In de Anti Pest Club gaat Anne-Mar langs bij basisschoolklassen waar gepest wordt. De Anti Pest Club wil er samen met de hele klas voor zorgen dat de sfeer verandert en iedereen met plezier naar school gaat. De Anti Pest Club kijk je van 23 tot en met 27 september elke dag op televisie, in de Zapp-app of -site.

Zapp Heldengame  
Met de Zapp Heldengame, van de makers van de Anti Pest Club, wordt jouw klas een ijzersterk team. Door middel van bloedstollende challenges en persoonlijke vragen leer jij je klasgenoten op een hele andere manier kennen. Wie is er stiekem superslim, snel of heeft iemand een vet groot ochtendhumeur? Onder begeleiding van Anne-Mar en YouTuber Gewoon Thomas verzamel je alle badges en verbeter je de sfeer in de klas. Speel de game op het digibord bij jou op school en wordt samen een held tegen pesten.

Op 12, 17 en 19 september zie je op het NPO Zapp YouTube-kanaal en op Zapp.nl de Zapp Anti Pest Club Heldengame-webserie. In elke aflevering daagt YouTuber Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) een Zapper uit voor een spannende challenge!

SpangaS Instagram-serie
Vijf dagen lang volg je in de Instagram-story van NPO Zapp een miniserie van SpangaS. Maud wordt het slachtoffer van pesterijen. Hoe voelt dat voor haar? En waarom zou iemand zoiets doen? 

SpangaS 360 graden-video op YouTube
De ontknoping van de Instagram-serie zie je vrijdag 27 september in een 360 graden-video op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. Jij staat als kijker midden tussen de leerlingen van het Spangalis College in de pauze. Het lijkt een hele normale pauze, maar wat gebeurt er als je goed om je heen kijkt?

Speciale Brugklas webserie
Op het NPO Zapp YouTube-kanaal en op Zapp.nl zie je van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september speciale Bruglas-video's. In deze afleveringen vertellen kinderen die op dezelfde manier met pesten te maken hebben gehad als de leerlingen uit Brugklas hun verhaal.