Kom naar een optreden van Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen is populairder dan ooit en daarom is het soms lastig om op tijd aan kaartjes te komen voor de concerten en tv-opnames. Wanneer zijn die optredens? Wanneer begint de kaartverkoop? En hoe kom je aan tickets? We leggen het hier zo goed mogelijk uit.

Let op: koop altijd alleen tickets via de sites waar wij zelf naar verwijzen en betaal nooit meer dan de prijs die wij op onze site vermelden.

Door corona zijn er op dit moment geen optredens mogelijk. Zodra er data en locaties bekend zijn, lees je het op onze website en in de nieuwsbrief.

Beeld en Geluid
In de voorjaarsvakantie en de herfstvakantie van 2020 organiseren we dans- en zangworkshops en andere activiteiten in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Op de website van Beeld en Geluid vind je daarover alle informatie.

De Grote Show
De tv-opnames voor De Grote Show zullen dit jaar vanwege corona niet in de vorm van een concert plaatsvinden. Zodra er meer bekend is, lees je dat op onze website, sociale media en in de nieuwsbrief.

Kerstvakantieconcert
In de Kerstvakantie van 2020-2021 organiseren we geen Kerstvakantieconcert.

Extra optredens
Soms geeft Kinderen voor Kinderen extra optredens of workshops buiten de reguliere shows en voor publiek toegankelijke tv-opnames. Deze zijn meestal gratis te bezoeken. De data en locaties hiervoor maken we meestal ruim van te voren bekend via de website, de nieuwsbrief en Facebook.