Wie is wie?

 Wie is wie eigenlijk in Kiloknallers? Maak kennis met ze!

NAOMI


De elfjarige Naomi uit Gameren wil meer zelfvertrouwen en ondertussen zoekt ze van alles uit over wat ze nu eigenlijk eet. Ze schrikt enorm als ze ziet hoeveel suiker er in haar vruchtenhagel zit. Het gaat steeds beter en dat ze nu naar de voedselbank gaan is al helemaal fijn, want daarvoor aten ze door geldgebrek niet altijd even gezond.


LIEKELieke van tien uit Breda is al vanaf jonge leeftijd bij, voor haar gevoel, honderden diëtisten en dokters geweest en ze is er helemaal klaar mee. Ze wil NOOIT meer diëten, maar blij worden met zichzelf, want zoals Lieke zegt: “je bent mooi zoals je bent.”


MOHAMEDMohamed van elf uit Amsterdam is al jaren tevergeefs bezig met afvallen, hij kwam alleen maar aan en werd op een gegeven moment zelf weggestuurd bij het ziekenhuis omdat hij te zwaar werd. Tja, Mo snapt ook niet hoe die dokters hun diploma hebben gehaald. Hij wil vooral weer mee kunnen rennen met zijn vrienden en niet meer gepest worden. In januari begint hij vol goede moed opnieuw bij een diëtist en bij ‘Leff’. Gaat het hem dit keer wel lukken?NICKNick van elf uit Almere probeert via fysiogym en een diëtist af te vallen, maar dat is lang niet gemakkelijk. Zijn ouders zijn vorig jaar gescheiden en in die periode kwam hij veel aan. Nick wil laten zien dat het best zwaar is om zwaarder te zijn.


MATHILDE
Mathilde van twaalf woont in Rotterdam en haar moeder zag al toen ze vier jaar was dat haar gewicht een probleem werd. Vanaf haar negende zijn ze met man en macht bezig om Mathilde op een gezond gewicht te krijgen, maar tot nu toe zonder groot succes. En wat ook niet echt mee helpt, is dat haar broer gewoon alles kan eten zonder ook maar een gram aan te komen: hoe kan dat? Mathilde hoopt af te vallen en zo wat lekkerder in haar vel te zitten.