Anne-Mar

Anne-Mar presenteert Kerstster van het Jaar 2017! Je kent haar natuurlijk van Hip voor Nop, Anti Pest Club en Zapp Your Planet! We hebben haar 5 vragen gesteld over het grote avontuur in Israel! 

Anne-Mar, hoe was het met de Zappers in Israël?
“Het was superleuk! In de groep was een hele leuke sfeer, alsof we elkaar al goed kenden.”

Was het niet heel warm?
“Het was bloedheet! Dat was niet altijd leuk. Bij het Meer van Tiberias stapten we de bus uit, en toen was het 46 graden! We hebben heel veel water gedronken. Maar voor mijn gevoel zie ik er soms wel uit als een verzopen kat.”

Wat was een leuk moment tijdens de reis?
“We zijn bij de Geboortekerk geweest, de plek waar Jezus is geboren. Een plek waar veel toeristen komen en alles met dranghekken wordt afgezet. Maar de Zappers hadden daar totaal geen last van. Ze waren juist diep onder de indruk. Dat was echt tof om te zien.”

Moet je het programma ook kijken als je al heel veel van het Kerstverhaal weet?
“Zeker! Want dan kun je op tv de beelden zien waar het allemaal gebeurd is. Voor mij waren Bijbelverhalen iets uit een boek. Maar in Israël zag ik opeens waar het allemaal was gebeurd en dat is ontzettend gaaf.”

Wat ga je zelf eigenlijk doen met Kerst?
“Op de avond voor Kerst ga ik altijd naar de kerk. Verder vier ik het samen met mijn familie, en probeer ik me vooral in te houden met al dat lekkere eten. Nu ga ik ook nog verhuizen, dus dikke kans dat ik met Kerst tussen de dozen en het stof sta.”