Stefania neemt clip voor Kerst met de Zandtovenaar op

Zangeres Stefania (bekend van The Voice Kids en het Junior Songfestival) heeft voor Kerst met de Zandtovenaar een clip opgenomen met een nieuwe versie van het lied 'Midden in de winternacht'. De clip is donderdag tijdens het evenement te zien, zelf zal ze niet aanwezig zijn. 

Andere artiesten die deze editie meedoen zijn Yosina Roemajauw (winnaar The Voice Kids), zanger Kaj van der Voort, Renee de Gruijl (Spangas en kandidaat The Voice of Holland) en Max & Anne (Junior Songfestival).  

Kerstliedjes
De artiesten zingen traditionele en moderne kerstliedjes die perfect passen in het eeuwenoude kerstverhaal uit de Bijbel. Ze worden bijgestaan door het Soundwise Gospel koor en de harpiste Claire Schuurmans, in 2017 winnares bij het regionale Prinses Christina Concours in Rotterdam.

Kerkplein van Meppel
KRO-NCRV heeft dit jaar gekozen voor het Kerkplein van Meppel als opnamelocatie, op 13 december van 19.00 tot 20.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de Facebook en Instagram van Kerst met de Zandtovenaar. 

Het programma wordt uitgezonden door KRO-NCRV op zaterdag 22 december om 19.25 uur op NPO 3 en vervolgens zondag 23 december om 16.45 uur op NPO Zapp, Eerste Kerstdag 25 december om 12.15 uur op NPO 1 en Tweede Kerstdag om 14.35 uur op NPO Zapp.