Kaj van der Voort treedt op bij Kerst met de Zandtovenaar

Musicalster en zanger Kaj van der Voort komt in Meppel optreden bij Kerst met de Zandtovenaar 2018. Dit liet hij weten in een vlog op de Facebookpagina van Kerst met de Zandtovenaar. 

Kaj: 'Ik ben op dit moment al heel druk aan het repeteren want 13 december kom ik naar Meppel voor Kerst met de Zandtovenaar. Ik heb daar onwijs veel zin in!'. Kaj staat op het podium met Yosina Roemajauw (winnaar The Voice Kids), Renee de Gruijl (Spangas en kandidaat The Voice of Holland) en Max & Anne (bekend van het Junior Songfestival). 

Vertelstem
Presentator Klaas van Kruistum is de vertelstem van het kerstverhaal tijdens Kerst met de Zandtovenaar 2018. Klaas: "Het verhaal is natuurlijk eeuwenoud, maar het wordt toch weer op een andere manier verteld. En de Zandtovenaar maakt prachtige tekeningen die je helemaal meenemen in het verhaal."

Kerkplein van Meppel
KRO-NCRV heeft dit jaar gekozen voor het Kerkplein van Meppel als opnamelocatie, op 13 december van 19.00 tot 20.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de Facebook en Instagram van Kerst met de Zandtovenaar.

Het programma wordt uitgezonden door KRO-NCRV op: 
- Zaterdag 22 december om 19.25 uur op NPO 3
- Zondag 23 december om 16.45 uur op NPO Zapp
- Eerste Kerstdag 25 december om 12.15 uur op NPO 1
- Tweede Kerstdag om 14.35 uur op NPO Zapp.