Renée de Gruijl in Kerst met de Zandtovenaar 2018

De tweede artiest van Kerst met de Zandtovenaar is bekend. Naast Yosina Roemajauw staat ook Spangas-actrice en The Voice-kandidaat Renée de Gruijl op het podium. 

Renée: "Ik kan niet wachten want kerst in mijn favoriete feestdag ooit." Dit zei ze in een vlog op de Facebookpagina van Kerst met de Zandtovenaar. "Het betekent lekker eten met vrienden en familie en iederen is altijd extra lief met kerst." Welke nummers ze zal gaan zingen is nog niet bekend, 

Podium
Zandkunstenaar Gert van der Vijver ‘vertelt’ tijdens dit familie-evenement het verhaal van de geboorte van Jezus met indrukwekkende zandtekeningen. Tijdens de kerstdagen zijn de opnames van dit evenement te zien op NPO 1, NPO Zapp  en NPO 3.

Kerkplein van Meppel
KRO-NCRV heeft dit jaar gekozen voor het Kerkplein van Meppel als opnamelocatie, op 13 december van 19.00 tot 20.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de Facebook en Instagram van Kerst met de Zandtovenaar.

Kerst met de Zandtovenaar wordt georganiseerd door KRO-NCRV, NPO Zapp en de gemeente Meppel. Het programma wordt geproduceerd door The Media Brothers.