Kerst met de Zandtovenaar 2018 naar Meppel

Op donderdagavond 13 december brengt zandtovenaar Gert van der Vijver Meppel in kerstsferen. Op het Kerkplein ‘vertelt’ hij samen met diverse Nederlandse artiesten het kerstverhaal met zijn indrukwekkende zandtekeningen. De opnames van dit evenement worden tijdens de kerstdagen uitgezonden op NPO Zapp en NPO 1. 

Mediadirecteur van KRO-NCRV Jochem de Jong: “Wat is er nou mooier om met kerst samen te komen en te luisteren naar het eeuwenoude kerstverhaal, een verhaal vol hoop en liefde? En dat op het prachtige plein voor de Grote Kerk van Meppel. Al jaren maken we dit bijzondere tv-evenement en het is prachtig dat we dit jaar naar de provincie Drenthe afreizen. Ik ben ervan overtuigd dat de zandtovenaar, net als in voorgaande edities, dit jaar heel Meppel in vervoering gaat brengen.”

Op donderdagavond 13 december vindt Kerst met de Zandtovenaar plaats op het Kerkplein in Meppel. De exacte aanvangstijd en de cast worden later dit najaar bekendgemaakt. Bijwonen van het evenement is gratis. Verdere updates zijn te volgen via Facebook of Instagram en via de social media kanalen van de gemeente Meppel: Facebook en Instagram.