Glamour IJsjes - Recept | Jill

Wat heb je nodig? Wat heb je nodig: - Chocolade ijsjes - Smeltchocolade (2 kleuren) - Eetbare versiering, zoals parels of chocohartjes - Lintje - Glitterstenen Stappen 1. Smelt de chocolade. Gekleurde smeltchocolade kun je gewoon in de magnetron laten smelten. Maar je kunt er ook voor kiezen om een reep witte chocolade au-bain marie te smelten en deze te kleuren met voedingskleurstof. 2. Doe de chocolade in een spuitzak. Of maak zelf spuitzakken door het puntje van een boterhamzakje af te knippen. 3. Haal de chocolade ijsjes uit de diepvries. Let op! We gaan nu beginnen met het tekenen met de gesmolten chocolade. Doordat het ijs heel koud is en de chocolade nog een beetje warm, zal de chocolade heel snel hard worden. Je moet dus snel tekenen. 4. Ik maak een ijsje met een ruitpatroon, met krullen en een met een druppel. Wanneer je er pareltjes op plakt, moet je dit ook snel doen (anders plakt het niet meer). Dus: eerst een stipje gesmolten chocolade en dan meteen het pareltje erop plakken. 5. Tenslotte kun je het stokje versieren met glitterstenen en een lintje. Super glamorous toch?!
Meer Jill