Privacy Statement

  Whatsapp game Iris
Uitgangspunt is dat het verstrekken van persoonsgegevens niet verplicht is. Echter, om mee te kunnen spelen in de What’s app-game Iris is het invoeren van persoonsgegevens noodzakelijk, het spel worden immers gespeeld via What’s app. Hierdoor is het telefoonnummer waarmee je meespeelt aan het spel bekend bij KRO-NCRV en dat geldt ook voor je profielfoto en je profielnaam (dat zijn zogenaamde persoonsgegevens).
 
KRO-NCRV vindt het heel erg belangrijk dat jouw persoonsgegevens ook echt privé van jou blijven. KRO-NCRV zal dan ook niet jouw telefoonnummer, profielfoto, profielnaam, door jou geuploade teksten en/of afbeeldingen etc. delen met andere personen die meespelen en worden ook niet gedeeld met (niet ter beschikking gesteld, niet uitgeleend, niet verhuurd en niet verkocht o.i.d. aan) andere bedrijven en/of organisaties dan KRO-NCRV en de bouwer van het spel (de bewerker, maar ook deze bewerker zal deze persoonsgegevens met geen enkele andere partij (mogen) delen). Medespelers zien dus niet de inhoud van de door jou verstuurde berichten, niet jouw profielfoto en ook niet jouw profielnaam.
 
Indien en zodra je tijdens het spel aangeeft dat je niet langer wilt meespelen (middels ‘IRIS UIT’) dan zal KRO-NCRV zo spoedig mogelijk de inhoud van de berichten verwijderen.
Indien en zodra de What’s app game is afgelopen en/of zoveel eerder als KRO-NCRV het project stopt, dan zal KRO-NCRV zo spoedig mogelijk de inhoud van de berichten verwijderen.
 
Je in- en uitschrijfgegevens worden uiterlijk na 6 maanden na stopzetting van het spel door jou en/of KRO-NCRV en/of na het einde van het spel verwijderd. Hierna beschikt KRO-NCRV (en de bouwer) dan ook niet langer over enige persoonsgegevens van jou.
 
Voor meer informatie over privacy bij KRO-NCRV zie www.kro-ncrv.nl