I Am Aisha & Dio

Zij zitten in de jury van Go With The Flow. Kom meer over deze artiesten te weten!

I Am Aisha

Zij is een Nederlandse hiphop artieste. In 2010 bracht ze haar eerste album uit: I Am Aisha. Vervolgens scoorde ze in 2015 hoog met de hit Bitches, maakte ze een nummer met Mr. Polska op zijn album Snoller en bracht ze Zulke Dingen Doe Je uit met DIO. Dit is haar grootste hit op YouTube die alweer 12 miljoen keer is bekeken!

Als klap op de vuurpijl ging ze in 2016 samenwerken met Faya & F1rstman, met het nummer Squat. Ook deze videoclip werd miljoenen keren bekeken; de bijbehorende single stond 25 weken in de Top 100. En nu is I Am Aisha één van de juryleden in Go With The Flow!

 

Dio

Dio is een Nederlandse rapper. De échte doorbraak van DIO volgde toen hij rapte in het nummer Dom, Lomp & Famous met The Opposites en Willie Wartaal. In 2008 maakte hij samen met The Partysquad, Sef, Sjaak en Reverse het nummer Stuk; dit nummer bereikte de top 10 in de Nederlandse Top 40!

Hij bracht de mixtape Tijdmachine uit en ook dit was een grote hit. Zijn debuutalbum Rock-‘n-Roll scoorde ruim tien miljoen hits op YouTube, TMF Awards en 3FM Awards. In het najaar van 2015 kwam We Zijn Hier uit en was hij gastartiest bij Zulke Dingen Doe je van I Am Aisha. Give it up for DIO!