De beste schrijftip van kinderboekenschrijver Jozua Douglas

Wat is de gouden tip van Jozua Douglas voor het schrijven van je spannende verhaal? Hij vertelt het je, terwijl hij op de vlucht is voor iets of iemand.....

Jozua Douglas werd geboren in een klein dorpje in Groningen. Zolang hij zich al kan herinneren, schrijft hij boeken. Al toen hij heel jong was tekende en schreef hij zijn eigen verhalen. Zijn opa lijmde zijn eerste boek! Jozua schreef boeken zoals De Ongelooflijke Ravi Ravioli, De Gruwelijke Generaal en De Vreselijke tweeling.

Jozua houdt enorm van chocolade én van zwemmen! Naar eigen zeggen krijgt hij "de beste ideeën terwijl hij in het zwembad ligt." 

Met zijn tip probeert hij je te helpen met het schrijven van je verhaal. Dat doet hij terwijl hij op de vlucht is en daarin zelf beleeft wat hij met zijn tip wilt vertellen...

_______________

Volgende week vertelt kinderboekenschrijver en Kinderboekenambassadeur Jan Paul Schutten je wat zijn beste tip is. Tenminste, als hij zichzelf ziet te redden in de kamer waarin hij opgesloten zit.... Maar of hem dat gaat lukken? Je ziet het volgende week woensdag!